Welkom in de Buyshaven                                                    

 

Centraal in het IJsselmeer ligt de Buyshaven in de historische havenstad Enkhuizen. Een groot aantal bestemmingen bereikt u vanaf hier in een dag varen, terwijl de Wadden met gunstig tij een uitdagend uitje vormen voor een weekendtocht.

 

De haven is een uitgelezen plek voor watersporters die houden van groen envoor hen die houden van de gezelligheid van een historische stad. Het centrum met vele bezienswaardigheden, winkeltjes en gezellige restaurantjes is op loopafstand (10 minuten).

 

Over land is de Buyshaven zeer goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. De haven is gelegen naast het NS-station. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor ligplaatshouders en bezoekers aanwezig.

 

De Buyshaven is de tweede haven van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden. Niet alleen leden, maar iedereen die lid is van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging, kan hier een ligplaats krijgen.

 

   

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.